Viisaat ovat kokoontuneet ja keksineet miten kaikki taloudet joutuvat maksamaan tv-lupa maksun, omisti sitten television tai ei. Muutetaan nimi mediaseksikkääksi ja lätkäistään lasku kaikille. Kuka nuorista maksaa televisolupamaksuja, kun muuttaa omilleen asumaan, tottakai osa, mutta suurin ei maksa. Joten viisaat ja rikkaat keksii että "Hei, nyt mediamaksu kaikille" 

Nyt sitten ne jotka maksaa tv-lupaa ovat innoissaan, että hei tää uusi systeemi on hyvä, tämä on halvempi kuin tämänhetkinen tv-lupa. Se on toki totta, mutta älkää hyvät ihmiset luulko että te säästätte jotain, koska varmaa on se että se summa mitä mediasössötyksestä maksetaan tulee nousemaan parissa vuodessa samalle tasolle missä se on tällä hetkellä ja ylikin.  Lisäksi sellaisille joilla ei ole tv-lupaa ja joille sossu maksaa jo valmiiksi kaiken muutenkin, nekin mediamaksut sitten lankeaa loppuviimeksi myös niille jotka sitä omaa mediamaksua jo maksavat. Se marginaaliryhmä joka ei edes omista televisiota on tietenkin varsin näreissään tästä uudistuksesta.

Kaikki eivät kuitenkaan tule sulattamaan tätä pakko maksamista, vaan tulevat viemään asian oikeuteen. Tulee pitkät oikeudenkäynnit ja EU-tuomioistuimet tullee lopulta päättämään onko maksu laillinen. Itse luulen että on laillinen. 

-Absolutisti- 

Ps. Maksanko minä TV-lupaa.. ?  Päätelkää itse...