Kolmen blogi kirjoituksen jälkeen kommentteja on tullut tähän mennessä yhteensä viisi. Heti ensimmäisessä kommentissa minusta kerrotaan että kirjoitan sekoilutekstejä lisäksi minulla kuulemma ei ole naista.  Seuraavissa kahdessa kommentista koskien kirjoitusta masennuksesta, minulle kerrotaan että minulla on vaara sairastua (masennukseen) koska tykkään  valvoa sekä kommentoijan mukaan luultavasti en elä parisuhteessa. Aivan loistavaa pääättelykykyä sinulta, kuka ikinä oletkaan. Lisäksi kirjoitustani tässä masennus kommenteissa vääristellään ja luetaan vain osittain.

Yhteenvetona kommenteista ja kommentoijista on se että negatiivis-sävyisiä haukkumis kommentteja on helppo jättää. Omaa mielipahaa on helppo purkaa täällä nimettömänä, mutta se on toki tämä suomalainen perusluonne, että helpompi on haukkua ja arvostella kuin kehua. Joten ei teitä voi tästä asiasta millään tavalla syyttää ja pääasia että keskustelua syntyy, se todistaa että joku lukeekin näitä.

Viimeisessä kommentissa lukee "Ja kaikki kallistuu ajan myötä, ei semmosta olekaan millä ei hinta nousisi." Sehän ei pidä alkuunkaan paikkaansa, mutta siihen asiaan palaan blogin moudossa myöhemmin.

-Absolutisti-